Un rând de băuturi tradiționale indoneziene, care nu sunt inferioare Boba
Un rând de băuturi tradiționale indoneziene, care nu sunt inferioare Boba

Autor: Thalitha Avifah Yuristiana

Boba a crescut în popularitate în ultima vreme. Boba este o variantă de topping-uri care sunt adesea adăugate la cafea și ceai în multe taverne. Bilele chewy au venit inițial din Taiwan.

Boba a crescut din anii 1980 de la un magazin de ceai din țară. Magazinul a câștigat popularitate în rândul elevilor datorită locației sale strategice la momentul respectiv. Prin intermediul magazinului a fost declanșat ceai cu bule pe care le întâlnim acum de multe ori de zi cu zi. Acest lucru face magazinul de ceai mai dezvoltat.

Eits, pentru entuziaști Kawan boba, Indonezia are, de asemenea, un fel de băuturi boba, care sunt un păcat să rateze, știi. Unele dintre aceste băuturi tradiționale indoneziene nu sunt mai puțin delicioase și răcoritoare. De asemenea, variază cu o varietate de umpluturi. Să verificăm următoarele băuturi boba din Indonezia.

Cendol este o băutură boba, care este de obicei bucurat cu gheață rasă, zahăr brun lichid și lapte de cocos. Băuturile includ o băutură tipic sundanese, care a fost inițial format din făină hunkwe. Cu toate acestea, în dezvoltarea sa, cendol este acum făcut din făină de orez.

Cendol are un alt nume în Java Centrală, Dawet. Chiar și așa, se pare că există diferențe de textură și gust între cendol și dawet în fiecare zonă. De exemplu, în Banjarnegara este mai bine cunoscut sub numele de Dawet Ayu, și Ponorogo, care este renumit pentru Dawet Jabung.

Un alt tip de băutură boba, care nu este mai puțin delicios este perla sago. Sago perla este un aliment care are o textură chewy și mici culori în formă de perlă tipice de roșu, alb, și verde, după sugerează și numele său. Pearl sago este, de obicei, sa bucurat în mai multe moduri, ar fi amestecarea cu cendol de gheață, a făcut budinca până când este prelucratîn mutiara jenang bucurat cu lapte de cocos.

Compotul de semințe de Salak este adesea un aperitiv de post în luna de post. Acest tip de băutură boba are un gust dulce. Kolak în sine vine de la cuvântul „Khalik”, care are Creatorul cerului și pământului.

Compotul de semințe salak este, de asemenea, unul dintre alimentele folosite pentru răspândirea învățăturilor islamice în Insula Java de către cercetători. Compotul de semințe salak este o modificare prin prelucrarea cartofilor dulci portocalii amestecați cu făină de tapioca și în formă de a semăna cu semințele de fructe salak, apoi serviți cu amestec de lapte de cocos.

Această băutură provine din limba olandeză care înseamnă joacă. Acest lucru se datorează procesului aplicat de preparare a gheții care utilizează o mașină care se rotește continuu. Deși celebru în Jakarta, gheață tradițională indoneziană este considerat a fi transportate de către comercianții din Garut. Acest podeng gheață oferă o senzație de prospețime cu diverse ingrediente în ea, ar fi pâine, arahide, și agar-agar, care nu sunt inferioare băuturi boba.

 

Category:

Lasă un răspuns