Ultima! Acesta este cel mai bogat oras din Indonezia, venitul este fantastic!
Ultima! Acesta este cel mai bogat oras din Indonezia, venitul este fantastic!

Orașul este sinonim cu viața modernă strălucitoare. Cu toate acestea, această lucrare invită Kawan GNFI să se uite mai adânc, cât de bogate sunt orașele din Indonezia? , să vedem se comportă PIB-ul lor.

Produsul intern regional brut sau PIB-ul este valoarea adăugată generată de toate unitățile de business dintr-o anumită regiune.

PIB-ul poate fi definit, de asemenea, ca valoarea bunurilor și serviciilor finale (netă) produsă de toate unitățile economice.

Tranzacțiile economice care sunt calculate sunt tranzacții care au loc în zona internă a unei regiuni, indiferent dacă sunt efectuate de rezidenții din zonă sau de alte comunități (nerezidenți).

Metoda utilizată de această dată este calcularea PIB-ului pe baza prețului aplicabil. PIB pe baza prețurilor predominante înseamnă bunuri și servicii cu valoare adăugată, calculate pe baza prețului predominant pentru fiecare an.

Prin utilizarea prețurilor predominante, putem vedea schimbările care au loc în sectorul economic. În plus, este, de asemenea, posibilitatea de a vedea structura economică deținută de un oraș, regiune sau provincie.

Se poate spune că PIB-ul este valoarea adăugată totală a bunurilor și serviciilor generate de toate activitățile economice din regiune într-o anumită perioadă a anului, care este, în general, în termen de un an.

De obicei, datele privind PIB-ul sunt prezentate sub formă de cap de locuitor, la fel ca și veniturile. PIB-ul pe cap de locuitor este o imagine de ansamblu și venitul mediu primit de fiecare rezident timp de un an într-o anumită regiune/ regiune.

PIB-ul pe cap de locuitor se obține din ponderea dintre PIB-ul total și populația unui oraș/provincie. Datele prezentate în această formă reprezintă unul dintre indicatorii care pot fi utilizați pentru a măsura nivelul de prosperitate al unei regiuni.

Category:

Lasă un răspuns