Ești gata să-ți răsfeți limba? Aici sunt 4 Recomandări de MSME culinare indoneziene
Ești gata să-ți răsfeți limba? Aici sunt 4 Recomandări de MSME culinare indoneziene

Fără îndoială, microîntreprinderile, întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) se numără printre principalii factori determinanți ai economiei naționale. Existența unui mare potențial în IMM-uri în ultimii ani, face guvernul în mod activ promovarea IMM-uri. Cu toate acestea, guvernul nu poate candida pe cont propriu și are nevoie de sprijinul comunității.

Există multe IMM-uri locale care oferă diferite tipuri de produse. Una dintre ele este MSMEs care vând o varietate de culinare cu cea mai bună calitate. Nu numai că prioritizează gustul, actorii MSME își împachetează și produsele în formă instantanee sau gata de gătit și consumat.

Iată recomandările a patru IMM-uri locale cu produse culinare de care Se poate bucura Kawan.

Boemboe Mandhe este un MSME din Batusangkar, Sumatra de Vest, înființat în 2014. Boemboe Mandhe prezintă o multitudine de condimente într-o varietate de condimente tipice bucătăriei Padang. Acest MSME oferă confort pentru oricine și oriunde pentru a putea să se bucure de gustul Padang prelucrate prin ambalare practice și eficiente.

Toate produsele sale provin din cele mai bune condimente din plantațiile naturale din Sumatra de Vest, care sunt renumite pentru condimentele lor luxuriante și abundente. Realizate din rețete de la strămoși, prelucrarea Boemboe Mandhe nu utilizează conservanți, coloranți sau arome artificiale.

Boemboe Mandhe are 13 variante de condimente, și anume condimente rendang, condimente multifuncționale, condimente soto, condimente satay, condimente la grătar, gou de pui gou’s, condimente de pește gou lui, condimente cancang, condimente opor, condimente picante acru, condimente de pui sos de soia, condimente de pui prăjit, și verde itak lado koto gadang condimente.

Acest condiment practic poate fi o soluție atunci când doriți să gătiți diverse preparate. Mai mult decât atât, atunci când călătoresc în străinătate, produsul de MSME poate trata dorința kawan pentru gustul arhipelagului. Boemboe Mandhe continuă să-și comercializeze produsele în arhipelag și chiar în străinătate, ar fi Arabia Saudită, Kuweit, Japonia, Coreea, Australia și Malaezia.

Acest MSME local este un MSME din Surabaya, Java de Est, care a fost înființată din 2013. Ladang Lima se angajează să continue furnizarea de produse alimentare sănătoase, ușor, și fără gluten folosind materiale prime locale de făină de manioc.

Lima Field are sensul de „câmp”, ceea ce înseamnă în cazul în care cassava creste, și „cinci”, ceea ce înseamnă cinci beneficii sănătoase în făină de manioc. Cinci produse agricole în producție folosind tehnologie modernă și procese igienice, precum și folosind materii prime de calitate. Ladang Lima nu este doar de a face afaceri, dar, de asemenea, angajat să furnizeze alimente sănătoase și delicioase, care este ușor de consumat sau bucătar.

Selectarea ingredientelor de bază de cassava nu este lipsită de motiv, acest lucru se datorează faptului că făina din cassava conține o nutriție mai bună decât făina de grâu și fără gluten. Ladang Lima, de asemenea, încearcă să reducă importurile de făină de grâu prin utilizarea cantității abundente de cassava în Indonezia. De fapt, fermierii locali cresc cassava în mod natural, fără pesticide, astfel încât să nu polueze pământul.

Nu numai făină de manioc, există mai multe alte produse derivate, ar fi tăiței veggie, făină de premix clătită, făină de condimente multifuncționale, cookie-uri (blackmond, blackthins, pumpberry) și paste fără gluten (paste cassava fussili, mac și brânză, și paste bolognese).

 

Category:

Lasă un răspuns