De șase ori Video Call, Semnătura NDA, Acum Indonezia Aflați Tesla Propunere de investiții
De șase ori Video Call, Semnătura NDA, Acum Indonezia Aflați Tesla Propunere de investiții

Prietenii Gnfi își amintesc când președintele Joko Widodo și CEO-ul Tesla, Elon Musk, au vorbit la telefon? Era 11 decembrie 2020, discuțiile de la distanță au devenit un semnal puternic că unul dintre producătorii americani de baterii cu litiu și mașini electrice, Tesla, va investi în Indonezia.

Mai ales dacă nu este o mare oportunitate de investiții folosind resurse abundente de nichel în Indonezia. Nu numai că este abundent, dar Elon Musk însuși a recunoscut odată că nichelul indonezian este cea mai bună resursă pentru tehnologia mașinilor electrice pe care a dezvoltat-o de mult timp prin Tesla.

Citeste mai mult: Elon Musk-Indonezia Abordare: Lauda, Vorbeste cu Jokowi, Până când trimite o echipa speciala

După discuția telefonică, Elon Musk plănuise să-și trimită echipa în Indonezia. Este luna aceasta, ianuarie 2021. La acea vreme, nu se știa exact când vor veni.

Tesla și-a exprimat, de asemenea, interesul puternic de a investi în Indonezia. Aceștia vor efectua o vizită la sfârșitul anului viitor, în ianuarie”, a declarat ministrul coordonator pentru afaceri maritime și investiții, Luhut Binsar Pandjaitan, în discursul său virtual de la Lansarea vehiculelor electrice pe bază de baterii (KBLBB) din 17 decembrie 2020.

În ciuda faptului că a ratat ceea ce a fost planificat pentru că există o interdicție internațională de zbor de către guvernul indonezian legate de Covid-19, dar așa a promis, este timpul pentru echipa specială a lui Elon Musk să vină în Indonezia.

Acest lucru a fost exprimat direct de către adjunctul pentru coordonarea investițiilor și mineritului al Ministerului coordonator pentru afaceri maritime și investiții (Kemenko Marves), Septian Hario Seto.

Cu o săptămână înainte de sosirea echipei speciale a lui Elon Musk, s-a dovedit că Tesla a trimis o propunere de investiții în Indonezia.

Potrivit lui Seto săptămâna viitoare, asta înseamnă că echipa specială a lui Elon Musk va veni în Indonezia începând cu 10 februarie 2021. Trimiterea de propuneri oficiale guvernului indonezian arată în continuare seriozitatea Tesla de a lucra la investiția sa în Indonezia.

Category:

Lasă un răspuns