Cunoașterea tipurilor de IMM-uri în Indonezia și dezvoltarea lor
Cunoașterea tipurilor de IMM-uri în Indonezia și dezvoltarea lor

În lumea afacerilor și a afacerilor, desigur, toți cei care doresc activitățile lor de afaceri continuă să ruleze și să se dezvolte. Un model de afaceri care poate face munca eficientă și eficientă, care poate fi aplicată este modelul de afaceri panza.

În microîntreprinderi, întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) este una dintre unitățile de afaceri care are un rol important în dezvoltarea și creșterea economiei indoneziene. În sectorul MSME, șomajul datorat forței de muncă care nu este absorbit în lumea muncii este redus.

Creșterea microîntreprinderilor o face o sursă de creștere a oportunităților de ocupare a forței de muncă și a veniturilor. Prin absorbția unei foarte multe forțe de muncă înseamnă că tipul de IMM-uri are un rol strategic în căutarea guvernului, prin reducerea numărului de sărăcie și șomaj.

IMM-urile sunt o activitate care are de-a face cu economia și economia sub forma mișcării de dezvoltare a Indoneziei. Prin urmare, domeniile de afaceri prezentate în sistemul MSME sunt agrobusinessul, industria prelucrătoare, agricultura și îmbunătățirea resurselor umane.

Termenul MSME în general este o întreprindere productivă deținută și gestionată de persoane fizice și entități comerciale care au îndeplinit criteriile ca microîntreprinderi. Raportat de la Jiriko Network, există o clasificare a IMM-urilor pe baza numărului de angajați, pe baza valorii nete sau a activelor, și pe baza dezvoltării afacerilor.

Tipuri de IMM-uri
În ceea ce privește tipurile de IMM-uri, care sunt tipurile? Iată o explicație.

1. Microîntreprinderi
Primul tip de IMM-uri sunt microîntreprinderile. Această afacere este o entitate de afaceri productivă a persoanelor fizice care au active sau în valoare netă de aproximativ 50 de milioane în fiecare lună și au îndeplinit criteriile de micro întreprinderi prevăzute în prezenta lege.

Dar, în plus, această formă de microîntreprindere are anumite caracteristici. Deoarece nu a fost niciodată o administrare financiară sistematică, este dificil să se obțină ajutor de la bănci, iar bunurile sunt mereu în schimbare, iar forma afacerii este încă relativ mică.

Exemple de microîntreprinderi includ frizerii, tarabe de orez, patch-uri de anvelope, tarabe alimentare, fermieri de pui, și multe altele.

2. Afaceri mici
Următorul tip de IMM-uri sunt întreprinderile mici. Această afacere mică este o afacere de sine stătătoare efectuate de către entitățile de afaceri și persoane fizice, precum și bogăția de întreprinderi clasificate ca întreprinderi mici este, de obicei, sub 300 de milioane pe an.

Nu este o sucursală a unei societăți deținute, controlate sau care fac parte dintr-o întreprindere directă sau indirectă a unei întreprinderi medii sau mari care a îndeplinit criteriile Legii nr.

Category:

Lasă un răspuns