Check out 5 noi abilități de învățare idei pentru a umple timpul de la domiciliu
Check out 5 noi abilități de învățare idei pentru a umple timpul de la domiciliu

După se știe, din martie 2020 guvernul îndeamnă toți oamenii să rămână acasă pentru a face față răspândirii virusului Covid-19. Cu toate acestea, stau încă pentru prea mult timp și care suferă de aceleași activități la domiciliu este predispus la plictiseala. Ei bine, pentru a o depăși, încercați o varietate de activități noi.

Prietenii pot profita de timp și posibilitatea de a face activități care nu au fost făcute până acum. De exemplu, de învățare noi abilități care vor modula și dezvolta tine. Această abilitate, de asemenea, nu închide posibilitatea de a deschide noi oportunități în viitor.

Aici sunt 5 idei noi de calificare puteți învăța să-și petreacă timpul la domiciliu.

1. Gătit

Prietenii pot perfecționa abilitățile lor de la gătit alimente pentru ei înșiși. În plus față de reducerea cheltuielilor, deoarece nu este nevoie să cumpere alimente din exterior, curățenia și calitatea nutrițională sunt, de asemenea, mai garantate.

În zilele noastre, este ușor de a găsi informații doar prin tastarea în cuvinte cheie. Prietenii pot citi articole sau viziona clipuri video discuta tehnici de gătit și practicarea anumite rețete. Ca un incepator, Kawan trebuie să fie în măsură să înțeleagă și să distingă lucrurile de bază, ar fi condimente și ingrediente.

Reține că oricât de mult ai învăța, abilitățile tale nu se vor dezvolta dacă nu te duci direct la bucătărie. Experiența e cel mai bun profesor, așa că e în regulă dacă Kawan eșuează la prima încercare.

Începeți să urmați rețeta pentru un fel de mâncare simplu. După aceea, Kawan poate gusta antena, dacă nu sunteți sigur, cere opinii sincere și specifice de la cei din jurul tău. Nu te descuraja, continuă să încerci până când Kawan poate servi un fel de mâncare cu gustul potrivit pe limbă.

Instrumentele de chitară sunt foarte populare și familiare urechilor noastre. Pentru incepatori care doresc să învețe să joace chitara, Kawan poate explora site-uri care includ de învățare online, sub formă de clase de studiu sau videoclipuri de instruire.

Există câteva lucruri pe care trebuie să știți înainte de a începe strumming chitara ta. Primul cel mai important este cheia de bază a chitarei, deoarece fiecare cheie produce un ton diferit. Apoi, alegeți o poziție confortabilă de deținere a chitarei și setați corzile pentru a face un sunet melodios.

Apoi, să învețe să se concentreze în timp ce strumming o chitara folosind toate cele cinci degete pentru a crea un joc frumos ton. Pentru a face practica mai plăcută, alegeți un cântec cu o cheie de bază, care este foarte ușor de jucat. În cazul în care echilibrat cu practica regulată, nu va dura mult timp, kawan va fi bun la chitara.

Litere de mână este o arta frumoasa de a scrie, ca în cazul în care „desen” litere pentru a arata artistic. Această abilitate va oferi Kawan cel mai larg spațiu creativ, fără a fi legat de anumite reguli. Deci, nu vă fie frică să încercați pentru că nu există nici un scris de mână bine sau rău.

A se vedea inspirația de lucru pe diferite platforme, dacă încă confuz pentru a forma scris. Prietenii pot viziona, de asemenea, videoclipuri pentru a afla mișcările mâinii atunci când fac litere de mână. În loc de minders ocupat vedea alții poartă stilouri scumpe și anumite hârtie, cel mai bine este să începeți cu orice instrumente aveți, ar fi un stilou de cerneală regulate și hârtie HVS.

Nu există nici un rău în utilizarea timpului liber pentru a practica litere de mână timp de 10 minute în fiecare zi. În acest fel, Kawan poate găsi și de a crea stil de mână litere în funcție de gust. Băieții pot scrie cuvinte înțelepte și să le însceneze spânzurătoare de perete acasă, e distractiv, nu-i așa?

 

Category:

Lasă un răspuns