5 Cele mai scumpe plante ornamentale din lume, prețul este echivalent cu 22 Tesla Model X Unități
5 Cele mai scumpe plante ornamentale din lume, prețul este echivalent cu 22 Tesla Model X Unități

De la pandemie covid-19, vom găsi cu ușurință oameni ocupați în curțile lor. Ei sunt colecționari de plante de apartament, care de dimineață până după-amiază petrece timp având grijă de și lovind plantele.

Tendința de colecții de plante ornamentale re-apărut recent, fanii de plante ornamentale care doresc să-și petreacă un kocek gros, în scopul de a colecta plante care le place. Prețul exorbitant într-adevăr ne face gawk.

Una dintre cele mai scumpe cinci plante ornamentale din lume are un preț de până la 57 de miliarde de euro, echivalentul a 22 de unități Tesla Model X, care sunt comercializate oficial în Indonezia la un preț de 2,64 miliarde Rp (2021).

Această plantă keladi-ca vine din Malaezia vecine. Această plantă ornamentală este, de asemenea, cunoscut sub numele de mambo roșu. Azlanii Alocasia este rar vândută și greu de găsit.

Alocasia Azlanii pret este vândut pentru USD550 sau Rp8 milioane. Prețul este scump, deoarece atractivitatea frunzelor sunt frunze de culoare verde închis și colorate, ar fi violet, roz și roșu. Frunze cu vene roz strălucitor au început să fie găsite, deși rare.

Terenul papua este cunoscut pentru a avea o biodiversitate completă. Nu numai că are o mare varietate de animale, Papua are, de asemenea, o varietate de plante unice și rare, care pot fi singurul din lume.

De exemplu, Orhideea Neagră din Papua, această plantă endemică este aproape rară în altă parte. Numerele sunt foarte limitate și greu de găsit. Deci, nu e de mirare plantele sunt atât de frumoase și frumoase dibanderol cu un preț destul de fantastic, Rp100 milioane.

O altă plantă scumpă este Philodendron Minima Variegata. Acesta a fost vândut pentru prima dată de un fermier din Noua Zeelandă pentru aproximativ 114.000 de lire sterline. Ambele dimensiuni mari la mici, care constau, de obicei, din doar 4 frunze.

Această plantă este din ce în ce mai popular în rândul colecționarilor după multe netizens care a postat frumusetea Philodendron Minima Variegata.

Poate că printre prietenii gnfi acolo deja știu cu Saffron Crocus. Pentru că, această floare este folosit ca un medicament sau ingrediente de gătit. După se dovedește, această floare face parte din rândurile de plante scumpe preț între Rp49.5 milioane la Rp2.2 miliarde pentru un kilogram.

Pentru colecționarii de plante ornamentale, această floare pare familiară. Numele ei este Juliet Rose a cărei formă este foarte frumoasă, așa este numită.

Fabricile originare din Europa au un preț ridicat, în jur de 3 milioane de lire sterline sau aproximativ Rp57 miliarde. Acest lucru se datorează faptului că, proprietarul florii, David Austin a crescut frumoasa floare timp de 15 ani.

Prețul unei fabrici Juliet Rose este echivalent cu 22 de unități de mașini Tesla Model X.

 

Category:

Lasă un răspuns